Din lokale bedemand -
Omsorg, nærvær og respekt.
Bedemand med mere end 20 års erfaring

Bedemand i Dronninglund, Hjallerup, Vodskov, Hals, Sæby, Vester Hassing og Gandrup – behjælpelig med alt vedrørende begravelse

På et tidspunkt i vores liv får vi alle brug for en dygtig og omsorgsfuld bedemand, som er klar til at hjælpe dig og dine nærmeste.
Hos bedemand Kent Sigsgaard tager vi os af alle de praktiske ting i forbindelse med et dødsfald. Vi tager højde for familiens ønsker og individuelle behov, så det bliver en smuk og mindeværdig begravelse og afsked. Vi er behjælpelige med alt – fra kontakt til begravelsesmyndighed, kiste, urne, blomster, annoncer, mindesten mv.

null

Begravelse

Læs mere her

null

Urner

Læs mere her

null

Kister

Læs mere her

null

Bisættelse

Læs mere her

null

Gravsten

Læs mere her

null

Min sidste vilje

Læs mere her

null

Profil

Læs mere her

null

Kontakt os

Kontakt os her

Omsorg, nærvær og respekt i forbindelse med begravelse eller bisættelse

Vores kerneværdier er omsorg, nærvær og respekt. Vi ønsker at skabe tryghed for de pårørende i forbindelse med planlægning og udførelsen af højtideligheden. For os er det yderst vigtigt, at familien til afdøde føler sig hørt og føler, at der bliver taget godt hånd om dem i en svær tid. Vi ønsker at gøre det mere overskueligt og hjælper jer, både før, under og efter begravelsen eller bisættelsen.

Min sidste vilje

Min sidste vilje er et dokument, hvori man kan nedskrive hvilke tanker og ønsker man har i forbindelse med sin egen bisættelse eller begravelse. Vi kommer gerne i hjemmet og hjælper med udfyldelse af denne og står ligeledes til rådighed med rådgivning omkring dokumentet. Dokumentet udleveres gratis hos Bedemand Kent Sigsgaard.

Kontakt Bedemand Kent Sigsgaard

Vi har beliggenhed i Østvendsyssels hjerte, slotsbyen Dronninglund, men vi har samtidig et bredt lokalt kendskab til oplandsbyerne Asaa, Hals, Sæby, Gandrup, Vester Hassing, Vodskov og Hjallerup. Vi kommer gerne i hjemmet men kan også mødes i vores lokaler – alt efter familiens ønske.

Vi træffes altid på telefon 23 11 15 66. Er der spørgsmål eller ønsker i forbindelse med begravelse, bisættelse eller Min sidste vilje, kan vi også kontaktes på vores mail: bedemandkentsigsgaard@email.dk.