Bisættelse

Bisættelse i Dronninglund, Sæby, Vester Hassing, Gandrup, Hjallerup, Vodskov & Hals

Bisættelses ceremonien

En bisættelse er et følsomt øjeblik, hvor vi tager afsked med en nær og kær, og sender dem afsted på deres sidste rejse mod krematoriet. Det er en tid præget af dyb sorg og samtidig taknemlighed, hvor nære såvel som fjerne samles for at hylde den afdødes liv og de uforglemmelige øjeblikke, der er delt. I dette øjeblik af afsked ledsages den afdøde til krematoriet, hvor urnen senere vil finde sin plads, enten i urnehaven eller et andet valgt hvilested. Bisættelsesceremonien kan omfatte religiøse eller åndelige aspekter, der reflekterer den afdødes livsopfattelse og de traditioner, familien holder i ære. Efter selve bisættelsen er det almindeligt at arrangere en sammenkomst, hvor fællesskabet kan støtte hinanden og mindes den afdødes liv og virke.

Personlig samtale i forbindelse med bisættelse i Sæby, Vester Hassing, Gandrup, Dronninglund, Hjallerup, Vodskov & Hals

Når du henvender dig til os, finder vi sammen et passende tidspunkt for en personlig samtale, som kan afholdes enten hjemme hos dig eller i vores fredfyldte lokaler. Formålet med samtalen er at planlægge og koordinere alle detaljer omkring bisættelsen, inklusiv specifikke og personlige præferencer for den kommende ceremoni. Vi gennemgår alle aspekter grundigt, således at ingen spørgsmål forbliver ubesvarede, når vi er færdige.

En bisættelse præget af respekt, nærvær og empati

Disse værdier er grundstenen i vores arbejde. Vi møder dig og din familie med varme og forståelse i denne svære tid. Du kan stole på, at vi dedikerer den nødvendige tid til jer og gør vores yderste for at opfylde jeres behov og ønsker.

Overvejelser før mødet med bedemanden:
  • Indsamle afdødes og evt. ægtefælles dåbs- og vielsesattester
  • Vælge tøj og evt. sengelinned til afdøde
  • Beslutte om afdøde skal have personlige genstande med sig
  • Aftale tid og sted for ceremonien
  • Overveje eventuelle særlige hensyn, der skal tages

 

Er du på udkig efter en bedemand, der kan stå for bisættelsen i Dronninglund, Hals, Vodskov, Hjallerup, Gandrup, Vester Hassing, Sæby eller omkringliggende områder? Vi tager os af alle aspekter vedrørende afskeden med en elsket. Vi betjener familier og pårørende i de nævnte byer, men er også tilgængelige for andre lokationer. Tøv ikke med at kontakte os på (+45) 23 11 15 66 for nærmere information.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer