Bedemand i Gandrup

At miste nogen, som står os nær. I disse øjeblikke er Bedemand Kent Sigsgaard i Gandrup her for at yde støtte og assistere jer igennem de praktiske detaljer.

Forståelsen for de efterladtes situation er kernen i vores virke hos Bedemand Kent Sigsgaard. Udfordringen ved at skulle håndtere de mange praktiske opgaver i en tid med sorg kan virke uoverskuelig, men de forsvinder ikke af den grund. Som jeres begravelsesforretning i Gandrup, tager vi hånd om alle de praktiske aspekter, så I har mulighed for at samles og sørge i fred.

Vores bedemand i Gandrup tilbyder en værdig farvel

Tabet af en elsket person berører os alle dybt. Vi er fuldt ud bevidste om de følelser, I oplever, og står klar til at assistere jer i at arrangere en værdig afsked med den afdøde.

Såfremt der er udtrykt specifikke ønsker fra jer eller den afdøde vedrørende begravelsen eller bisættelsen, stræber vi efter at opfylde disse. Det kan være alt fra valget af kiste, dekorationer, gravsten, til den afdødes beklædning.

Med Bedemand Kent Sigsgaard i Gandrup ved jeres side, er I sikret en hjælpende hånd til at imødekomme alle ønsker og behov i forbindelse med ceremonien samt begravelsen eller bisættelsen – alt sammen med værdighed, nærhed og omsorg.

Processen

Ved henvendelse til os vil vores bedemand i Gandrup aftale et møde med jer, for at vi kan have en personlig samtale, enten hjemme hos jer eller i vores lokaler under rolige forhold.

I løbet af denne samtale vil vi sammen gennemgå og planlægge de praktiske opgaver. Vi sikrer, at alle aspekter bliver dækket, således at der ikke er nogen tvivl tilbage efter vores møde.

Før mødet er det en god ide, hvis de pårørende har styr på følgende:

  • Afdødes og eventuelt ægtefælles dåbs- og vielsesattester
  • Overvejelser vedrørende afdødes beklædning, sengetøj og eventuelle genstande til kisten, i tilfælde af begravelse
  • Valg af urnens placering ved bisættelse – enten i et personligt urnegravsted, et eksisterende fællesgravsted eller et anonymt fællesgravsted
  • Tid og sted for ceremonien
  • Eventuelle særlige hensyn, som skal tages

Kontakt os i dag

Har I brug for vores hjælp i Gandrup til at navigere gennem de praktiske aspekter i en svær tid?

Ring til os på tlf.: 23 11 15 66, send en email til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi vil vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer