Bedemand i Vestbjerg

At sige farvel til nogen, vi holder af. I disse afgørende øjeblikke står Bedemand Kent Sigsgaard i Vestbjerg klar til at bistå og vejlede jer gennem de praktiske aspekter, der følger med et tab.

Hos Bedemand Kent Sigsgaard er vi dybt bevidste om den situation, de efterladte befinder sig i. Udfordringen med at håndtere praktiske opgaver i en sorgens tid kan virke overvældende, men disse opgaver forsvinder desværre ikke af sig selv. Som jeres begravelsesforretning i Vestbjerg, overtager vi ansvaret for de praktiske detaljer, så I kan koncentrere jer om at være sammen i sorgen.

En værdig afsked med bedemanden i Vestbjerg

At miste en nær står os alle nært. Vi er helt bevidste om de følelser, I står overfor, og er klar til at støtte jer i at arrangere en respektfuld afsked med den afdøde.

Hvis der er specifikke ønsker fra jer eller den afdøde angående begravelsen eller bisættelsen, arbejder vi hårdt for at opfylde disse. Det kan dreje sig om alt fra valget af kiste og blomsterarrangementer til gravsten og den afdødes beklædning.

Ved at vælge Bedemand Kent Sigsgaard i Vestbjerg, får I en partner, som kan hjælpe med at opfylde alle jeres ønsker og behov i forbindelse med ceremonien, begravelsen, eller bisættelsen – altid med omtanke, nærhed og værdighed.

Sådan foregår det

Når I kontakter os, vil vores bedemand i Vestbjerg arrangere et møde med jer for at have en personlig samtale. Dette møde kan finde sted enten hos jer eller i vores lokaler, hvor der er ro og plads til fordybelse.

I løbet af samtalen vil vi gennemgå og planlægge de nødvendige praktiske skridt. Vi sikrer os, at alle emner bliver behandlet, så I ikke efterlades med ubesvarede spørgsmål.

Inden vores møde er det fordelagtigt, hvis de pårørende er forberedte på:

  • Afdødes og eventuelt ægtefælles dåbs- og vielsesattester
  • Beslutninger omkring afdødes beklædning, sengetøj og eventuelle personlige effekter til kisten, i tilfælde af begravelse
  • Valg af urnens endelige hvilested ved bisættelse, hvad enten det er et personligt urnegravsted, et eksisterende fællesgravsted eller anonymt fællesgrav
  • Tid og sted for den planlagte ceremoni
  • Andre specifikke ønsker eller behov

Kontakt os

Er det tid for jer at modtage professionel assistance i Vestbjerg til at klare de praktiske sider af et farvel?

Tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 23 11 15 66, sende en e-mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til jer så hurtigt som muligt.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer