Min sidste vilje

Planlægning af Min Sidste Vilje med Kent Sigsgaard

Hos Begravelsesforretningen Kent Sigsgaard forstår vi dybden og vigtigheden af at nedskrive Min Sidste Vilje. Det er en chance for at formidle dine dybeste ønsker og præferencer for din egen afsked, hvilket ikke kun er en gave til dig selv, men også til de pårørende du efterlader. Dette dokument er et udtryk for din vilje, der giver dine nærmeste klarhed og retning i en tid, der ellers kan være præget af usikkerhed og sorg.

Min Sidste Vilje fungerer som et personligt vidnesbyrd, der detaljeret beskriver dine ønsker for din afskedsceremoni, valg af kiste eller urne, gravsten, samt eventuelle specifikke anvisninger du måtte have til den måde, hvorpå du ønsker, at dine nærmeste skal mindes og ære dig. Det sikrer, at dine sidste ønsker bliver fulgt, og at din afsked bliver lige så unik som dit liv har været.

Gratis udlevering og personlig assistance

For at gøre denne proces så let og tilgængelig som muligt, tilbyder vi hos Begravelsesforretningen Kent Sigsgaard dokumentet Min Sidste Vilje helt gratis. Vi forstår, at det at skrive dette dokument kan virke overvældende, og netop derfor står vi klar til at bistå med personlig hjælp til udfyldelsen af dokumentet. Vores erfarne medarbejdere kan vejlede dig gennem hvert trin, sikre, at alle aspekter af dine ønsker bliver dækket, og at dokumentet bliver en præcis afspejling af dine personlige valg og værdier.

Vores bistand er ikke begrænset til vores lokaler; vi tilbyder også at komme ud i hjemmet til dig. Denne service er en del af vores engagement i at yde den mest personlige og respektfulde service, for vi anerkender, at komfort og fortrolighed er nøgleelementer, når man tager stilling til livets store spørgsmål.

Hvordan du kan få hjælp

Er du klar til at tage det første skridt mod at sikre, at dine sidste ønsker bliver hørt og respekteret? Kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale. Vi er klar til at yde støtte, vejledning og ekspertise for at hjælpe dig med at udforme et dokument, der ærer dit liv og dine værdier.

Uanset om du foretrækker at mødes i vores lokaler eller i dit eget hjem, er vores mål at give dig ro i sindet, ved at vide at dine sidste ønsker vil blive opfyldt. Ring til os på 23 11 15 66, for mere information om, hvordan vi kan assistere dig med Min Sidste Vilje.

Hos Begravelsesforretningen Kent Sigsgaard er vi her for at støtte dig i at tage en af livets vigtigste beslutninger med værdighed, respekt og personlig omsorg.

min sidste vilje - Bedemand Kent Sigsgaard - Skaermbillede 2024 04 04 kl. 13.24.22 1 - Min sidste vilje

Indsend "Min sidste vilje"


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer