Bedemand i Hjallerup

Har du mistet en, der står dig nær, og har du brug for en bedemand i Hjallerup? 

Hos Bedemand Kent Sigsgaard står vi klar til at træde til med praktisk hjælp til de pårørende, når livet har taget en drejning. Vi ved, at det ikke er nemt at stå i en situation hvor man har mistet. Derfor går vi til alle vores opgaver med en forståelse for hvor I er i sorgprocessen.

Få en bedemand i Hjallerup med styr på det grundlæggende

Hos Bedemand Kent Sigsgaard står omsorg, nærvær og respekt som kerneværdierne, der definerer vores arbejde. Vi hjælper jer med at få styr på alt det praktiske, så I kan få givet afdøde en værdig afsked. 

I vores begravelsesforretning går vi op i at gøre byrden en smule lettere for de pårørende, vi arbejder sammen med. Vi kan ikke fjerne jeres sorg – men vi kan hjælpe jer med at give sorgen plads ved at tage os af alt det praktiske.

Ved vores møde

Når I rækker ud til os aftaler vi en tid til en personlig samtale. Vores bedemand i Hjallerup kan mødes hjemme hos jer, eller hos os i vores rolige omgivelser. 

Når vi mødes får vi snakket og aftalt vedr. det, der skal ske under og omkring begravelsen eller bisættelsen. Vi kommer omkring valg af kiste, gravsten, påklædning til afdøde, og så skal vi også snakke om oppyntningen til mindehøjtideligheden. 

Inden vi mødes bør I se om I kan finde afdødes dåbs- og evt. vielsesattest.

Kontakt os i dag

Skal vores bedemand i Hjallerup hjælpe jer med at give afdøde en værdig og respektfuld afsked?

Ring til os på tlf.: 23 11 15 66, skriv en mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage til jer inden længe.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer