Bedemand i Vadum

Det smertefulde farvel til en elsket. I disse stunder af tab og sorg, er Bedemand Kent Sigsgaard i Vadum her for at yde den nødvendige støtte og håndtere de praktiske aspekter, der følger med et dødsfald.

Hos Bedemand Kent Sigsgaard er vi dybt forpligtede til at forstå og imødekomme de efterladtes behov. Udfordringen ved at klare praktiske opgaver i en tid med sorg kan virke uoverstigelig, men disse opgaver forsvinder ikke af sig selv. Som jeres begravelsesforretning i Vadum, påtager vi os ansvaret for disse opgaver, så I kan fokusere på at mindes og ære den afdøde.

En værdig afsked i Vadum

Tabet af en nær berører os alle dybt. Vi er helt bevidste om de følelser, I gennemgår, og vi står klar til at assistere jer i at arrangere en afsked, der er både værdig og respektfuld.

Hvis der er blevet udtrykt specifikke ønsker fra jer eller den afdøde vedrørende begravelsen eller bisættelsen, vil vi gå langt for at imødekomme disse. Dette dækker over valg af kiste, blomsterarrangementer, gravsten, og den afdødes beklædning.

Ved at vælge Bedemand Kent Sigsgaard i Vadum får I en partner, der med største respekt, nærvær, og omsorg arbejder for at opfylde alle jeres behov og ønsker i forbindelse med den sidste afsked, begravelsen eller bisættelsen.

Hvordan vi arbejder

Når I tager kontakt til os, vil vores bedemand i Vadum arrangere et møde med jer for at have en personlig samtale. Dette møde kan finde sted hjemme hos jer eller i vores hyggelige lokaler, hvor vi kan snakke under rolige og værdige forhold.

I løbet af mødet vil vi planlægge og koordinere de nødvendige praktiske skridt. Vi sikrer, at alt bliver taget hånd om, så I ikke efterlades med ubesvarede spørgsmål.

Før vores møde er det nyttigt, hvis de pårørende har styr på:

  • Afdødes og eventuelt ægtefælles dåbs- og vielsesattester
  • Tanker omkring afdødes beklædning, sengetøj og eventuelle personlige ejendele til kisten i tilfælde af begravelse
  • Valget om urnens placering ved bisættelse, hvad enten det er et personligt urnegravsted, et etableret fællesgravsted eller et anonymt fællesgrav
  • Tid og sted for den ønskede ceremoni
  • Andre specifikke ønsker eller behov

Kontakt os

Skal I bruge professionel vejledning i Vadum til at komme igennem de praktiske sider af at sige farvel?

Vi er her for jer. Ring til os på tlf.: 23 11 15 66, send en mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer