Bedemand i Vodskov

Har du mistet en af dine nærmeste, så er overskuddet der næppe til alt det praktiske ift. den kommende begravelse eller bisættelse. 

Her kan vores bedemand i Vodskov hjælpe dig godt videre. 

Hos Bedemand Kent Sigsgaard arbejder vi med omsorg, nærvær og respekt for, at du får plads til sorgen i en tid, hvor sorgen skal have plads. Vores begravelsesforretning tager os af alt det praktiske arbejde vedr. mindehøjtideligheden samt begravelsen eller bisættelsen, så du ikke skal tænke på det.

Få hjælp til en værdig afsked med vores bedemand i Vodskov

Vi arbejder altid for at give de pårørende mulighed for at tage en personlig og værdig afsked med den afdøde. Har I særlige ønsker til valg af kiste, gravsten, oppyntning eller andet til mindehøjtideligheden, så er vi lydhøre overfor selv jeres mindste behov. Vi er så fleksible som I har behov for. 

Vi ved, at det aldrig er nemt at miste nogen. Derfor sørger vi for, at det er så nemt som muligt at samarbejde med os.

Omkring mødet

Når vi hører fra jer første gang aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan mødes til en personlig samtale. Det kan enten være hjemme hos jer, eller hos os i vores rolige omgivelser. 

Under samtalen får vi styr på det grundlæggende. I skal vælge kiste eller urne, gravsten og oppyntning. Skal afdøde begraves skal vi også have styr på hvilket tøj vedkommende skal have på i kisten – og evt. om der er personlige genstande, der skal med. 

Vores bedemand i Vodskov får styr på det hele med jer, så I ikke sidder tilbage med tvivl. Så kan I koncentrere jer om det vigtige.

Kontakt os i dag

Skal vores bedemand i Vodskov hjælpe jer med at give den afdøde en værdig afsked?

Ring til os på tlf.: 23 11 15 66, skriv en mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage til jer inden længe.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer