Bedemand i Sæby

Hvis du er nået til en tid i livet, hvor du har behov for en lokal bedemand i Sæby, så står vi klar til at hjælpe dig og dine nærmeste med det praktiske.

Hos Bedemand Kent Sigsgaard står omsorg, nærvær og respekt som vores centrale kerneværdier. Vi går ind i jeres situation med forståelse for det svære. Vi kan ikke tage sorgen fra jer over at miste en, I har kær. Hvad vi kan gøre er at hjælpe jer med det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Bedemand i Sæby, der tager højde for familiens og afdødes ønsker

Når vi forlades af en, vi har kær, opstår der en situation som de færreste af os nogensinde bliver komfortable med at være i. Det kan være uoverskueligt overhovedet at forholde sig til de praktiske omstændigheder, der dog kræver opmærksomhed. 

Det er her, hvor vi som begravelsesforretning træder til med en hjælpende hånd. 

Vores bedemand i Sæby hjælper jer med at give den afdøde en værdig afsked. Det kan være, at I i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen har nogle særlige ønsker til kisten, gravstenen, pynten og afdødes påklædning. Alt dette hjælper vi jer nænsomt med at opfylde.

Sådan foregår det

Når du rækker ud til os aftaler vi et tidspunkt til en personlig samtale. Du får lov til at bestemme om vi kommer ud til jer, eller I kommer til os. 

Under samtalen får vi klarlagt og aftalt nærmere vedrørende alt det praktiske omkring begravelsen eller bisættelsen. Vi sørger for at komme grundigt omkring det hele, så du ikke sidder tilbage med nogen tvivlsspørgsmål efterfølgende. 

Inden samtalen er det godt, hvis du har styr på nogle få ting: 

  • Afdødes og evt. ægtefælles dåbs- og vielsesattester 
  • Ved begravelse bør du overveje afdødes påklædning, sengelinned og evt. genstande, der skal med i kisten 
  • Ved bisættelse bør du overveje om urnen skal anbringes i et personligt urnegravsted, i et kendt fællesgravsted eller i ukendt fællesgrav 
  • Hvor og hvornår der ønskes højtidelighed 
  • Andre særlige forhold eller hensyn, vi skal tage

Kontakt os i dag

Skal vores bedemand i Sæby hjælpe jer godt videre med det praktiske i en svær tid?

Ring til os på tlf.: 23 11 15 66, skriv en mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage til jer inden længe.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer