Bedemand i Tylstrup

At skulle sige farvel til en, vi holder af. I disse stunder er Bedemand Kent Sigsgaard i Tylstrup her for at yde den nødvendige støtte og tage sig af de praktiske forpligtelser, der følger med et dødsfald.

Hos Bedemand Kent Sigsgaard er vi dybt bevidste om de udfordringer, de efterladte står overfor. At navigere i de praktiske opgaver, mens man er i sorg, kan virke som en uoverkommelig byrde. Som jeres begravelsesforretning i Tylstrup, tager vi ansvaret for disse opgaver, så I kan koncentrere jer om at mindes og ære jeres kære.

En værdig afsked med bedemanden i Tylstrup

Vi forstår, hvor dybt et tab kan påvirke os alle. Vi er her for at hjælpe jer med at arrangere en afsked, der er både respektfuld og værdig, i overensstemmelse med jeres ønsker og behov.

Skulle der være udtrykt specifikke ønsker fra jer eller den afdøde vedrørende begravelsen eller bisættelsen, vil vi gøre alt for at opfylde disse. Dette inkluderer alt fra valg af kiste, blomsterdekorationer, gravsten til den afdødes beklædning.

Vælger I Bedemand Kent Sigsgaard i Tylstrup, vælger I en partner, der med største respekt, nærvær og omsorg hjælper med at opfylde alle ønsker og behov i forbindelse med den sidste afsked, begravelsen eller bisættelsen.

Sådan foregår det

Kontakter I os, arrangerer vores bedemand i Tylstrup et møde med jer for at have en personlig samtale. Dette kan enten være hjemme hos jer eller i vores lokaler, hvor vi kan tale sammen i rolige og værdige omgivelser.

I løbet af samtalen vil vi dække og planlægge de praktiske skridt, der er nødvendige. Vi sørger for, at alt er taget hånd om, så I ikke står tilbage med nogen ubesvarede spørgsmål.

Før vores møde er det hjælpsomt, hvis de pårørende har et overblik over:

  • Afdødes og eventuelt ægtefælles dåbs- og vielsesattester
  • Overvejelser omkring afdødes beklædning, sengetøj og eventuelle personlige genstande til kisten, i tilfælde af begravelse
  • Beslutninger vedrørende urnens placering efter bisættelse, om det skal være et personligt urnegravsted, et kendt fællesgravsted eller anonymt fællesgrav
  • Planer for tid og sted for den planlagte ceremoni
  • Eventuelle andre særlige ønsker eller behov

Kontakt os

Har I brug for professionel bistand i Tylstrup til at håndtere de praktiske aspekter ved at sige farvel?

Vores dør står altid åben. Ring til os på tlf.: 23 11 15 66, send en e-mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi vender tilbage til jer så hurtigt som muligt.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer