Bedemand i Hals

En dag kommer vi alle sammen til at stifte bekendtskab med et af livets sværeste vilkår: At miste en, vi har kær. Her står vi som bedemand i Hals klar til at støtte og hjælpe jer med de praktiske omstændigheder. 

Hos Bedemand Kent Sigsgaard forstår vi os på den situation, I som efterladte befinder jer i. Det kan være svært at overskue de praktiske gøremål – men det forsvinder de desværre ikke af. Som begravelsesforretning overtager vi alt det praktiske, så I kan fokusere på at være til stede der, hvor det betyder noget.

Vores bedemand i Hals hjælper jer med at give en værdig afsked

De fleste af os bliver påvirket af at miste en, vi har kær. Vi har forståelse for de følelser, I går igennem, og vi står parate til at hjælpe jer med at tage en værdig afsked med afdøde. 

Har I, eller har afdøde udtrykt særlige ønsker i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen vil vi efterkomme dem for jer. Det kan fx være til kisten, pynten, gravstenen eller afdødes påklædning. 

Når vores bedemand i Hals træder til kan I bruge os til at opfylde alle de behov og ønsker, I måtte have i forbindelse med højtideligheden samt begravelsen eller bisættelsen. Alt sammen med respekt, nærvær og omsorg.

Sådan foregår det

Hvis vi hører fra dig aftaler vores bedemand i Hals et tidspunkt med jer, hvor vi kan have en personlig samtale. Det kan enten være ude hos dig, eller hos os i rolige omgivelser. 

Under samtalen gennemgår og aftaler vi om det praktiske der skal gøres. Vi sørger for, at vi når godt omkring det hele, så du ikke sidder tilbage med nogen tvivl efter samtalen. 

Inden vi mødes er det godt, hvis der er nogle få ting, I som pårørende har styr på: 

  • Afdødes og evt. ægtefælles dåbs- og vielsesattester 
  • I tilfælde af begravelse bør I overveje afdødes påklædning, sengelinned og evt. genstande, der skal med i kisten 
  • I tilfælde af bisættelse bør I overveje om urnen skal anbringes i et personligt urnegravsted, i et kendt fællesgravsted eller i ukendt fællesgrav 
  • Hvor og hvornår der ønskes højtidelighed 
  • Andre forhold, vi skal tage hensyn til

Kontakt os i dag

Skal vores bedemand i Hals hjælpe jer godt videre med det praktiske i en svær tid?

Ring til os på tlf.: 23 11 15 66, skriv en mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage til jer inden længe.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer