Kontakt

Kent

Jeg er uddannet bedemand samt blomsterdekoratør og blev i 1997 ansat i en begravelsesforretning. Jeg blev tidligt interesseret for bedemandsfaget, da min far var kirkegårdsgraver og jeg selv blev ansat ved kirken.

I 2014 stiftede jeg min egen bedemandsforretning, hvor det bliver lagt stor vægt på omsorg, nærvær og respekt. Jeg forstår den situation, som I som pårørende står i, og jeg kan hjælpe jer med alle aspekterne i forbindelse med planlægning og udførelsen af begravelsen eller bisættelsen. Der tages altid højde for de forskellige behov og ønsker, der kan være i familien.

Dorthe

Jeg er uddannet som SOSU-assistent og har arbejdet i sundhedssektoren i godt 12 år og derefter som kirkesanger, hvor jeg har og fortsat gør tjeneste.

Jeg har længe interesseret mig for kontakten til de pårørende og har en naturlig tilgang til at tale med mennesker i sorg. Jeg sætter en ære i at kunne hjælpe de pårørende igennem den svære stund, efter et dødsfald er indtruffet. Det er naturligt at føle sig usikker på, hvor man skal starte med det hele, men det hjælper jeg dig trygt igennem. Jeg er god til at lytte og skabe relation på kort tid.

Mere end 20 års erfaring

Kommer gerne i hjemmet

Kontakt

Tlf.: 23 11 15 66
Email: bedemandkentsigsgaard@email.dk

Adresse

Slotsgade 70
9330 Dronninglund

bedemandkentsigsgaard@email.dk (+45) 23 11 15 66