Bedemand i Nørresundby

Urnen kan efter bisættelsen anbringes

Har du mistet en, du har kær, og er du blandt afdødes nærmeste pårørende? Så står vores bedemand i Nørresundby klar til at støtte og hjælpe dig videre med det praktiske i en svær tid. 

Hos Bedemand Kent Sigsgaard har vi været i branchen i næsten 10 år. Med tiden har vi fået en rigtig god forståelse for hvad det er de pårørende går igennem, når de mister en af deres nærmeste. Vi sørger for at møde jer der hvor I er i jeres sorg, og hjælper jer videre med alt det praktiske angående begravelsen eller bisættelsen. 

Herunder fortæller vi dig lidt mere om hvad vi laver – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har mistet.

Bedemand i Nørresundby med omsorg, nærvær og respekt

I sorgens tid er det vigtigt, at man giver sorgen plads. Vi kan hjælpe dig med det ved at tage os af det praktiske, så du ikke skal tænke på det. Dette gør vi i overensstemmelse med vores kerneværdier: omsorg, nærvær og respekt. Vores begravelsesforretning tager sig af alt det praktiske vedrørende begravelser og bisættelser. I processen tager vi højde for både jeres og afdødes ønsker og behov. Det hele starter med en samtale.

Når du ringer til os

Når du kontakter vores bedemand i Nørresundby aftaler vi en tid snarest muligt til en personlig samtale med jer, der er nærmeste pårørende til den afdøde. I kan helt selv bestemme om vi skal mødes hjemme ved jer, eller om I ønsker at komme ud til os i rolige omgivelser. 

I samtalen får vi gennemgået og aftalt nærmere vedrørende alt det praktiske omkring begravelsen eller bisættelsen. Vi skal tale om kisten, gravstenen, oppyntning til mindehøjtideligheden og afdødes påklædning. Vi sørger for at komme godt omkring det hele, så I ikke sidder tilbage med tvivl om noget. 

Inden samtalen er det godt, hvis I har fundet afdødes dåbs- og evt. vielsesattest frem.

Kontakt os i dag

Skal vores bedemand i Nørresundby overtage det praktiske for jer i en svær tid? 

Ring til os på tlf.: 23 11 15 66, skriv en mail til bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage til jer inden længe.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer