Kister

Det er vigtigt at vælge den rigtige kiste eller urne

Hvad enten du ønsker en enkel hvid kiste eller én med udskæringer/ dekoration eller i en farve, kan vi hjælpe. Såvel kister som urner kan fås i mange varianter. Nogle gange har den afdøde selv haft ønske om en bestemt kiste eller urne – måske nedfældet i Min sidste vilje. Vore kister er lavet standardmål og produceret af vel renommeret firma. De fleste kister laves i standardmål, men ved behov fås kisterne også i andre mål. Enkelte kister skal bestilles specielt. Kisten er altid polstret i både underkiste og låg. normalt polstret og har en pude og dyne.

Vi har hvide og farvet kister, samt designkister på lager. Vores urner er alle lavet af miljø rigtige materialer, de fleste af ler (som er jorden eget produkt uden tilsætning materialer) hvorfor de må bruges på stort set alle kirkegårde.

I forbindelse med begravelsen er der ofte en række praktiske spørgsmål, som vi gerne hjælper Jer med. Både med hensyn til valg af kiste eller urne vejleder vi gerne, således at man får et overblik over mulighederne og kan efterkomme afdødes eventuelle sidste vilje.

Få dit tilbud her