Bedemand i Sulsted

At måtte tage afsked med en elsket. Når denne stund indtræffer, er Bedemand Kent Sigsgaard i Sulsted her for at støtte jer og tage sig af de mange praktiske anliggender, der opstår i forbindelse med et dødsfald.

Hos Bedemand Kent Sigsgaard er vi indforståede med de svære omstændigheder, som efterladte befinder sig i. Det er en stor udfordring at navigere i de praktiske opgaver samtidig med, at man sørger, men ignorerer man dem, forsvinder de ikke. Som jeres lokale begravelsesforretning i Sulsted, påtager vi os disse opgaver, så I har mulighed for at koncentrere jer om at mindes og ære den afdøde.

En værdig afsked i Sulsted

Tabet af en nærtstående påvirker os alle på dybt plan. Vi er fuldt ud bevidste om, hvad I går igennem, og vi står klar til at hjælpe jer med at arrangere en respektfuld og værdig afsked.

Skulle der være udtrykt specielle ønsker fra jer eller den afdøde i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, vil vi gøre vores yderste for at efterkomme disse ønsker. Dette inkluderer valg af kiste, blomsterdekorationer, gravsten og den afdødes beklædning.

Ved at vælge Bedemand Kent Sigsgaard i Sulsted får I en samarbejdspartner, der er dedikeret til at opfylde alle jeres behov og ønsker i forbindelse med den sidste afsked, begravelsen eller bisættelsen, med den største respekt, nærvær og omsorg.

Sådan foregår det

Ved at tage kontakt til os, vil vores bedemand i Sulsted aftale et møde med jer for en personlig samtale. Dette kan enten foregå hjemme hos jer eller i vores lokaler, som byder på et roligt og respektfuldt miljø.

Under vores samtale vil vi sammen planlægge og koordinere de praktiske foranstaltninger, der skal til. Vi sørger for, at alt bliver taget hånd om, så I ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Før mødet er det en hjælp, hvis de pårørende har overblik over:

  • Afdødes og eventuelt ægtefælles dåbs- og vielsesattester
  • Overvejelser vedrørende afdødes beklædning, sengetøj og eventuelle personlige ejendele, der ønskes i kisten ved begravelse
  • Beslutninger om placeringen af urnen ved bisættelse, om det skal være et personligt urnegravsted, et kendt fællesgravsted eller et anonymt fællesgrav
  • Planer om tid og sted for ceremonien
  • Andre specifikke ønsker eller behov, der skal tages højde for

Kontakt os

Skal I bruge professionel assistance i Sulsted til at håndtere de praktiske sider af at sige farvel?

Kontakt os venligst på tlf.: 23 11 15 66, via e-mail på bedemandkentsigsgaard@email.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi vender tilbage til jer så snart som muligt.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer