Begravelse nær Dronninglund, Vodskov, Hals, Sæby, Hjallerup & Gandrup

Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt for en personlig samtale, der kan finde sted hos dig eller hos os.

Begravelse og bisættelse i Dronninglund, Sæby, Vester Hassing, Gandrup, Hjallerup, Vodskov & Hals

Søger du en bedemand, der kan varetage begravelse og bisættelse i Dronninglund, Hals, Vodskov, Hjallerup, Gandrup, Vester Hassing, Sæby eller omegn? Vi varetager alt, der hører med, når man skal tage afsked med en kær. Vi hjælper familier og pårørende i ovenstående byer, men vi kommer gerne til andre byer også. I skal endelig blot ringe ind på (+45) 23 11 15 66 og høre nærmere.

Personlig samtale i forbindelse med begravelse i Sæby, Vester Hassning, Gandrup, Dronninglund, Hjallerup, Vodskov & Hals

Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt for en personlig samtale, der kan finde sted hos dig eller hos os i vore rolige omgivelser. Samtalen har som formål at få klarlagt og aftalt alt det praktiske omkring begravelsen / bisættelsen – herunder personlige og individuelle ønsker til kommende begravelse/bisætteæse. Vi går det hele grundigt igennem, så der ikke er nogle tvivlsspørgsmål når vi er færdige.

Få en begravelse med respekt, nærvær og empati

Det er vores kerneværdier. Vi møder dig og din familie med omsorg og forståelse, for det I går igennem. Du kan forvente, at vi tager os tid til jer og vil gøre, hvad vi kan, for at imødekomme jeres ønsker.

Hvad du kan overveje inden mødet med bedemanden:

  • Finde afdødes og evt. ægtefælles dåbs- og vielsesattester
  • Skal afdøde iklædes eget tøj og sengelinned?
  • Skal afdøde have noget personligt med i kisten?
  • Hvor og hvornår ønskes der højtidelighed?
  • Er der særlige forhold der skal tages hensyn til?

Hvis du har brug for hjælp til det praktiske til en begravelse nær Hals, Vodskov, Hjallerup, Dronninglund, Gandrup, Vester Hassing eller Sæby, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Bedemand Kent