Begravelse

Begravelse i Dronninglund, Sæby, Vester Hassing, Gandrup, Hjallerup, Vodskov & Hals

Begravelses ceremonien

En begravelse er et ømt øjeblik, hvor vi siger farvel til en elsket og sender dem på deres sidste rejse til hvilestedet. Det er en ceremoni præget af både sorg og taknemmelighed, hvor familie og venner samles for at ære den afdødes liv og mindes de minder, der er blevet skabt. I denne stund af afsked ledsages den afdøde til deres hvilested, hvor kisten sænkes ned i jorden eller placeres i et gravkammer. Traditionelt inkluderer begravelsesceremonien religiøse eller spirituelle elementer, der afspejler den afdødes tro og familieens traditioner. Efter begravelsen kan der arrangeres en mindehøjtidelighed, hvor samfundet samles for at støtte hinanden og fejre den afdødes liv og arv.

Personlig samtale i forbindelse med begravelse i Sæby, Vester Hassning, Gandrup, Dronninglund, Hjallerup, Vodskov & Hals

Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt for en personlig samtale, der kan finde sted hos dig eller hos os i vore rolige omgivelser. Samtalen har som formål at få klarlagt og aftalt alt det praktiske omkring begravelsen – herunder personlige og individuelle ønsker til kommende begravelse. Vi går det hele grundigt igennem, så der ikke er nogle tvivlsspørgsmål når vi er færdige.

Få en begravelse med respekt, nærvær og empati

Det er vores kerneværdier. Vi møder dig og din familie med omsorg og forståelse, for det I går igennem. Du kan forvente, at vi tager os tid til jer og vil gøre, hvad vi kan, for at imødekomme jeres ønsker.

Hvad du kan overveje inden mødet med bedemanden:
  • Finde afdødes og evt. ægtefælles dåbs- og vielsesattester
  • Skal afdøde iklædes eget tøj og sengelinned?
  • Skal afdøde have noget personligt med i kisten?
  • Hvor og hvornår ønskes der højtidelighed?
  • Er der særlige forhold der skal tages hensyn til?


Søger du en bedemand, der kan varetage begravelse i Dronninglund, Hals, Vodskov, Hjallerup, Gandrup, Vester Hassing, Sæby eller omegn? Vi varetager alt, der hører med, når man skal tage afsked med en kær. Vi hjælper familier og pårørende i ovenstående byer, men vi kommer gerne til andre byer også. I skal endelig blot ringe ind på (+45) 23 11 15 66 og høre nærmere.

Få dit tilbud her


Find bedemand

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer